Menü Bezárás

Energetikai beruházás az M+M Kft.-nél

Kedvezményezett neve: M + M Minőség és Megbízhatóság Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

• Projekt címe és célja: Energetikai beruházás az M + M Kft.-nél

• Támogatás összege (millió forint esetén 2 tizedes jegyig, milliárd forint esetén 3 tizedes jegyig szükséges kerekíteni.) 6,923 MFt

• Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.2-18-2019-00296

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk 1990-ben alakult és a kazettás álmennyezeti rendszerekkel kezdett foglalkozni. Pár évre rá a repertoárt gipszkarton válaszfalak és mennyezetek építésével bővítette, mely azóta is cégünk egyik húzó ágazata.

A gipszkartonból készült éltörések, szintugrások vagy díszítő elemek kialakításánál a gipszkarton marás magasabb minőséget eredményez, mint bármilyen más eljárás. Ezért 2008 óta Magyarországon egyedül álló módon, használjuk ezt a technológiát.

Az amerikai típusú mozgatható válaszfal forgalmazásával 1996-ban kezdtünk el foglalkozni. Több építőipari mesterdíjat és nívódíjat is nyertünk többek között a Hungexpo G csarnokában beépített mobilfalért, mely beépítésekor a magassága miatt európai csúcs volt.

8 éve foglalkozunk feszített fólia beépítésével. A Barrisol cégből 35 ével ezelőtt kivált EXTENZO kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. 2008 óta vízsugaras vágással is foglalkozunk.

A fejlesztendő ingatlan címe: 8000 Székesfehérvár Új Váralja sor 20 HRSZ: 8100/15Az épület jelenleg az átlagosnál rosszabb energetikai állapotban van besorolása GG. A jelenlegi fűtési rendszer korszerűtlen, világítótestek elöregedtek. Ezen cseréjével az ingatlan energetikai besorolása FF-re változik.

Jelen projekt 3 fő részből tevődik össze: Az energetikai hatékonysági fejlesztés keretében kazáncsere és fűtéskorszerűsítést valósítunk meg, valamint a világítási rendszert korszerűsítjük. A megújuló energia esetében napelemes rendszert kívánunk bevezetni. 

Az épület kialakítása megengedi, hogy a napelemeket a tetőn helyezzük el. Ezáltal a rezsiköltségeinket jelentősen tudnánk csökkenteni. A fűtéskorszerűsítésre azért van szükség, mert elavult már a rendszer, mellyel a fűtés és meleg víz állátásunkat biztosítottuk.

M+M - Energetikai beruházás